Trappevask for virksomheder, boligforeninger og kommuner

Få en grundig rengøring af dine trapper

Det er utroligt vigtigt at have rene trapper i etagebyggerier. Det kan for eksempel være i boligforeningens opgang, eller det kan være i virksomhedens lokaler i flere etager. Trapper er et sted, der typisk samler sig rigtigt meget støv og snavs, og på grund af den store overflade på hvert trin er det stort set umuligt ikke at lægge mærke til de beskidte trapper.

Det kan både udgøre en fare, fordi risikoen for fald på trappen øges, når den er glat og snavset, samtidig med at det giver et dårligt indtryk til medarbejderne, beboerne eller kunderne.

Hos RS Rengøring ApS står vi klar til at hjælpe dig, så du kan få rene og indbydende trapper. Vi tilbyder trappevask for både virksomheder, kommuner og boligforeninger. Det kan for eksempel være i Esbjerg eller i Kolding, men det kan også være i Varde, Vejen og andre nærliggende byer.

Derfor skal du lade os vaske dine trapper

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade vores firma varetage din trappevask. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi lægger vægt på at levere en god service
  • Vi udfører trappevask i høj kvalitet
  • Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde
  • Vi er altid glade og smilende
  • Vi er meget fleksible og tilpasser os efter dine behov
  • Vi giver 5-10 % rabat på din eksisterende aftale i et andet rengøringsfirma.

Hvad koster trappevask?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få vasket trapper. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvor mange trapper vi skal vaske for dig, og hvor ofte vi skal komme forbi. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at kombinere trappevask med eksempelvis kontorrengøring eller andre former for erhvervsrengøring.

Vi tilbyder 5-10 % rabat på din nuværende aftale i et andet firma, således at du kan få billig trappevask ved at flytte aftalen over til os.

Vi tilbyder en skræddersyet aftale

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en aftale, der matcher lige netop dine ønsker og behov.

Privat rengøring

Det siger vores kunder om os

null

Fantastisk service

Birgitte Andersen​
null

En dejlig oplevelse

Lars E. Christiansen
null

Effektivitet af højste niveau

Lone Madsen