Sommerhusrengøring for udlejningsbureauer

Grundig rengøring af udlejningssommerhuse

Hos RS Rengøring ApS tilbyder vi en grundig sommerhusrengøring i forbindelse med udlejningssommerhuse. Vi henvender os blandt andet til sommerhusbureauer, der leder efter en fast samarbejdspartner til rengøring af sommerhusene mellem hvert indryk af gæster.

Vi gør hovedsageligt rent i sommerhuse i Esbjerg, Vejen, Kolding og Varde, men ønsker du at indgå en aftale med omkring sommerhusrengøring i et andet nærliggende område, er du også velkommen til at kontakte os.

Lad gæsterne åbne døren til et rent og indbydende sommerhus

Der er ikke noget som at holde sommerhusferie i Danmark. Det er der mange både danske og udenlandske turister, der nyder. Giv lejerne en god start på deres ferie ved at lade dem åbne døren til et sommerhus, der er rent og indbydende, og som lever op til deres forventninger i forhold til det sommerhus, de har lejet.

Vi udfører vores sommerhusrengøring med fokus på høj kvalitet, og vi udfører altid en grundig kvalitetssikring af vores arbejde, inden vi forlader huset. Samtidig har vi et højt serviceniveau, og vi er meget fleksible og imødekommende.

Vi matcher din nuværende aftale og giver 5-10 % rabat på prisen

Hvis du allerede har en kontrakt med et andet rengøringsfirma omkring sommerhusrengøring, så matcher vi gerne din nuværende aftale, og vi giver tilmed 5-10 % rabat på prisen, hvis du vælger at lade os varetage rengøringen fremover.

DU FÅR MED ANDRE ORD DEN SAMME RENGØRING, SOM DU HIDTIL HAR GJORT – BLOT TIL EN BILLIGERE PRIS.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på sommerhusrengøring

Hvis du ikke allerede har en aftale vedrørende sommerhusrengøring, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på den løsning, der matcher dine behov.

Med vores rengøringshjælp kan du give dine sommerhuslejere de bedste betingelser for at få en god start på deres ferie og samtidig øge sandsynligheden for, at de lejer et sommerhus gennem dit udlejningsbureau en anden gang.

Privat rengøring

Det siger vores kunder om os

null

Fantastisk service

Birgitte Andersen​
null

En dejlig oplevelse

Lars E. Christiansen
null

Effektivitet af højste niveau

Lone Madsen