Kontorrengøring i Esbjerg, Varde, Ribe, Kolding og Syddanmark

Professionel rengøring af kontor, der matcher dine behov

Søger du efter kontorrengøring i Esbjerg, Ribe, Vejen, Varde eller Kolding? Rene kontorlokaler kan have en positiv indvirkning på både medarbejdernes trivsel, sygedage og effektivitet. Derfor kan det godt betale sig at investere i en grundig kontorrengøring.

Hos RS Rengøring ApS har vi specialiseret os inden for erhvervsrengøring, og vi står derfor til rådighed, hvis du ønsker en professionel rengøringsløsning i din virksomhed. Vores rengøringsfirma er beliggende i Esbjerg, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Varde, Vejen, Ribe og Kolding samt i flere andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores kontorrengøring over?

Kontorrengøring kan dække over mange forskellige rengøringsopgaver.

Hos os dækker rengøringen blandt andet over støvsugning af gulvene samt fjernelse af støv fra borde, vindueskarme, computerskærme og andre overflader.

Derudover tilbyder vi også trappevask

Derfor skal du lade os varetage rengøringsarbejdet

Når du vælger vores virksomhed som fast leverandør af rengøring til din arbejdsplads, kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  • Vi leverer kontorrengøring i højeste kvalitet
  • Vi kvalitetssikrer vores arbejde
  • Vi har et højt serviceniveau
  • Vi er altid smilende og imødekommende
  • Vi er meget fleksible og tilpasser os dine behov
  • Vi tilbyder ganske konkurrencedygtige priser

Spar 5-10% på din nuværende rengøringsaftale

Hvis du i dag har en rengøringsaftale med et andet rengøringsselskab, så tilbyder vi 5-10 % rabat på denne aftale, hvis du i stedet for vælge at lade os stå for rengøringen fremover. Du får præcis samme indhold i aftalen – blot til en billigere pris.

Har du ikke allerede en eksisterende aftale angående kontorrengøring i din virksomhed, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Så tager vi en snak omkring dine rengøringsbehov og dine ønsker til aftalen, og på baggrund af denne samtale udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig på en løsning, der matcher dine behov.

Vi tilbyder en grundig rengøring af kontorlokaler, der kan være medvirkende til et fald i antallet af sygedage hos medarbejderne, en større produktivitet og effektivitet samt en større arbejdsglæde.

Kontorrengøring i Esbjerg, Varde, Ribe og Kolding

Det siger vores kunder om os

null

Fantastisk service

Birgitte Andersen​
null

En dejlig oplevelse

Lars E. Christiansen
null

Effektivitet af højste niveau

Lone Madsen